Han Verhoeven

Ik heb 20 jaar ervaring in organisatie ontwikkeling en netwerk versterking. Ik heb honderden professionals getraind op het vlak van faciliteren, leren en ontwerpen van trainingen Ik ben een specialist op het vlak van gender en veiligheid. Ik werk vaak in interculturele omgevingen en overzee.

Ik ben IAF gecertificeerd facilitator (CPF) en assessor, Brein Centraal Leren Professional en geaccrediteerd Insights Discovery Practitioner.

Vragen en luisteren met open hart en geest is de kern van mijn stijl van werken. Een combinatie van gestructureerde analyse en creativiteit maken de bijeenkomsten en trainingen die ik ontwerp en faciliteer praktisch, vol met inzichten en een plezier om aan deel te nemen.

Mijn passie is om individuen, teams en organisaties te ondersteunen in het naar buiten brengen van hun dromen, waarden en belangen, terwijl ze tegelijkertijd met een open oor naar anderen blijven luisteren.

Het zoeken en creëren van “common ground” leidt tot bereidheid om in actie te komen. “Wees een bijdrage”, is mijn motto. Ik gebruik op kwaliteit en kracht gebaseerde benaderingen als appreciative inquiry en future search. Het mogelijk maken van waarderend luisteren en zelfexpressie in situaties van conflict heeft mijn sterke interesse.